A Seminar Consulting most bemutatja
Magyarország egyik legsikeresebb tréningjét:
 

"Többet kaptam a tréningtől, mint amit vártam. Nem tudtam, hogy univerzális eszközt kapok a kezembe, ami nem csak a cégre húzható, hanem bármely szervezetre, és a családra is."

Hunyadi Emese
C és Társa Kft.
Képzési vezető


Kedves Cégvezető Barátom!
 

Hol tanultad Te a cégvezetést?

Gondolom, hogy az érettségi után beiratkoztál a Cégtulajdonosok és Cégvezetők Egyetemére. Ott öt év alatt elsajátítottad az elméletét, a gyakorlatát, az eszközeit és az alapanyagait egy cég irányításának. Szorgalmasan bejártál az előadásokra és sikeresen leszigorlatoztál a munkatársak kezeléséből,  pénzbehajtásból, csapatépítésből.

Ugyan!

Sajnos a legtöbb magyar vállalkozás kényszervállalkozás. Vállalkozó barátunk annak idején jó szakemberként elégedetlen volt az alkalmazotti fizetésével, az idegesítő főnökével, a munkahelyi kötöttségekkel, és belevágott egy vállalkozásba. Így aztán kapott egy sokkal hülyébb főnököt: önmagát. Mert ugyan lehet, hogy Te jó szakember vagy, de a cégvezetés egy másik szakma, amihez szintén értened kellene.

Te cégvezetőként, mivel más lehetőséged nincs, a nagybetűs ÉLET cégvezetői iskolájába jársz folyamatosan. Az ember kapott tíz nagy pofont balról, húszat jobbról, aztán hátulról százszor seggbe rúgták és így körülbelül tudja az irányt, hogy cégvezetőként merre felé kell menni. Persze ez sem elhanyagolható. De van még mit tanulni.

Ennek most vége!

Mit szólnál ahhoz, hogy végre úgy fejleszthetnéd a cégedet, hogy gyakorlatias tudást kapsz?
 

 
Bázis1 tréning

gyakorlatias, szórakoztató
cégvezetési tréning
profi előadótól

 

Milyen tudással fogsz hazamenni?

Első nap: Törvények

Bevezetés
Melyek egy cég hosszú távú és jó minőségű túléléséhez szükséges kulcsadatok? Mit kell tudnia egy cégvezetőnek, és mit nem, ha azt akarja, hogy a cége ne járjon úgy, mint a kezdő vállalkozások 90%-a? Megnézzük, hogy mire van szükség egy jó cégvezetői döntéshez.

A szervezet
Miből áll egy szervezet, mi az ideális képe? Miután ezt röviden tisztáztuk, automatikusan összehasonlítod majd a fejedben lévő képpel, ami a jelen helyzetet mutatja a cégedben. Lesz olyan, ahol ez távol lesz egymástól, de lesz olyan terület, ahol közelebb lesz. A tréningen nem fog más történni, mint hogy mutatok egy útvonalat, a jelen helyzettől az ideális kép irányába.

A növekedés alapelvei
Kell-e növekednie egy cégnek? A tréningen meg fogod kapni a megdöbbentő választ. Megtanítom, hogy  mennyit és hogyan kell növekedni, és választ kapsz arra a kérdésre is, hogy mi hoz növekedést, ha a cégvezető ezt éppen nem tudja elérni.

A termék
Megnézzük, hogy a legtöbb cég mit vár el rosszul az alkalmazottaktól a munkájukat illetően.  Sok munkát várjunk a munkatársaktól, vagy eredményeset? A válasz meglepő lesz.

A csere
Mi az, ami meghatározza egy cég bevételét? A marketingje? A munkatársak munkája? Nem. Valami egészen más. Ebben témakörben elárulom, hogy miért jár rosszul a lógós munkatárs, és lesz egy fura kérésem is feléd. Ne legyél tisztességes, mivel a legtöbb sikeres üzlet és tevékenység a "tisztességes csere" alapján működik! Hogy ezt hogyan gondolom, azt a tréningen megérted majd.

Jutalmazás és büntetés
Szükséges-e jutalmazni az alkalmazottakat, ha igen, hogyan és mennyit? Igen, de nem mindegy hogyan, és milyen helyzetekben. A témakör végére pontosan tudni fogod, hogy kit és mikor kell jutalmazni, kit kell büntetni. Ebben a témakörben térünk ki arra is, hogy mit kell tenni akkor, ha egy cég több üzletágban is érdekelt.

A felelősség
Mit jelent egy cégben az, hogy felelősség? Hibáztathatóság, számonkérhetőség, önállóság? A tréningnek ebben a részében megnézzük, hogy mi köze a felelősségnek ahhoz, hogy jelenleg hol áll a céged, és beleássuk magunkat abba is, hogy miként teszi tönkre az embert a "Nem én vagyok a felelős érte." hozzáállás.

A belső kommunikáció

Elégedett vagy a cégen belüli kommunikációval és információáramlással? Megtanítom, hogy hogyan lehet felgyorsítani a szervezetet.

A szervezés alapelvei, szervezési tábla
Létezik egy olyan rendszer, amely biztosítja, hogy a munkatársak csak olyan tevékenységeket végezzenek, amelyek bevételt hoznak, és azokat a tevékenységeket biztosan elvégezzék. Ez után a rész után Te is biztosan úgy mész haza, hogy tudni fogod, hogyan lehet logikusan, átláthatóan és kontrollálhatóan felépíteni egy céget.

Második nap: Eszközök

Hatékonyság
Ha szenvedsz attól, hogy nincs elég időd, tele vagy el nem végzett feladatokkal és meg nem valósított ötletekkel, akkor ez a rész is nagyon értékes lesz a Számodra. Átvesszük azt, hogy hogyan szüntethető meg a kapkodás, a stressz, valamint a lassú, és pontatlan információáramlás.

A vezető
Mit kell tennie egy vezetőnek, és mit nem?

Az irányelvek
Létezik egy egyszerű eszköz arra, hogy minden munkatárs ugyanazokkal a célokkal és tudással rendelkezzen, mint amivel a vezető rendelkezik. Ezzel az eszközzel el fogod érni, hogy a munkatársaidból valódi CSAPAT váljon.

A posztleírás
Milyen a valóban működő munkaköri leírás? Van-e tennivalója egy cég vezetőjének ezen a területen? Igen van.

A megértés háromszöge
Ebben a részben egy nagyon komoly eszközt adok a kezedbe, amivel tudatosan ki lehet alakítani a megértést és a bizalmat a munkatársak között. Tudni fogod, hogy mit kell csinálni azzal a kollegával, akivel nehéz beszélni, aki ellenszenves, akivel sokat vitázol vagy csak egyszerűen túl távolságtartó.

A vezető életének fázisai
A vezető gyakran megpróbál számos posztot ellátni és ezáltal sok területet figyelmen kívül hagy.  Ez után a rész után meg fog változni a cégvezetésről alkotott véleményed.  Látni fogod, hogy hogyan lehet úgy kijönni a napi operatív teendőkből, hogy közben teljes kontroll legyen a szervezeten.

Etika, erkölcs és morál
Végignézzük, hogy ezek a fogalmak vajon mit jelentenek, és hogy miként lehet elérni, hogy működjenek a cégedben. Meg fogod érteni, hogy a becsületes út, és a tisztaság milyen logikus kapcsolatban áll a sikerrel.

Mikor való Neked igazán a Bázis1 tréning?

Akkor, ha

 • használható információkra, gyakorlatias tudásra vágysz
 •  érdekes témáról, jó hangulatú közegben akarsz tanulni
 • fel akarsz frissülni úgy, hogy a figyelmed folyamatosan le van kötve
 • hiteles, profi megjelenésű és jól kommunikáló előadótól akarsz tanulni
 • új tudásra akarsz szert tenni úgy, hogy azt meg is értsd
 

Ki lesz az előadó?

Az előadó Vincze Róbert, a romániai frencsájz partnerünk lesz.

Robi Kolozsváron él, és mára nagyon nagy sikerrel tartja Romániában cégünk tréningjeit. Teljesen elégedettek vele azok az ügyfeleink is, akik annak idején nálam jártak tréningen, és Robinál megismételték a tréninget.

Robi – mint több sikeres cég tulajdonosa – évekkel ezelőtt vett részt az első tréningemen Marosvásárhelyen. Aztán elvégezte mindegyik tréningemet, és nagyon nagy sikerrel alkalmazta a tanultakat. Az első évben – a nálam tanultaknak köszönhetően – a  bevételei 256%-al nőttek meg. A következő évben még ezt is megnövelte 140%-al.


 
Mikor és hol lesz?
 

A Bázis1 tréninget általában minden hónap első péntek-szombatján tartom, reggel kilenctől este kilencig. A péntek-szombat vált be, mert így elcsípünk a hétvégéből is egy kicsit, meg a hét közbenből is. Az alábbi időpontokban tartom a következő tréningeket:


- 2017. november 3-4. (péntek-szombat) 9:00-21:00

- 2017. december 1-2. (péntek-szombat) 9:00-21:00

- 2018. január 12-13. (péntek-szombat) 9:00-21:00

- 2018. február 2-3. (péntek-szombat) 9:00-21:00


A tréningjeinkre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a tréning napok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

 
A Bázis1 tréning helyszíne:
 

A tréning helyszíne a bárhonnan könnyen megközelíthető, mediterrán hangulatú Budapest Airport Hotel Stáció.

Cím: Vecsés, Széchenyi u. 20.

 
Mennyibe kerül?
 
Mielőtt erre rátérnénk, engedj meg még néhány kérdést:
 • Ha lenne a kezedben egy olyan kommunikációs eszköz, amit az emberek kezelésében egyszerűen tudnál használni, az mennyit érne?
  (Nagyon sokat.)
   
 • Ha a felelősségvállalás nőne a cégedben, az mennyit érne?
  (Nagyon sokat.)
   
 • Mennyibe kerül Neked egy olyan beosztott, akire a cégnek jól szervezett cég esetén nincs is szüksége?
  (Ha csak 250.000 Ft a teljes bérköltsége, akkor csak a 3 hónapos próbaidő alatt 750.000 Ft-ba.)
   
 • Ha csak 5 %-kal javulna a hatékonyság a cégedben, az egy év alatt mennyivel több bevételt jelentene?
  (Évi 100 millió forintos bevétel esetén 5 millió forintot.)
   
Lássuk akkor, mennyibe kerül a tréning?
 

Bázis1 tréning ára 260.000 Ft + ÁFA.

Ha munkatársaidat is elhozod, kedvezményt kaptok.

 • 2-3 fő jelentkezése esetén: 240.000 Ft/fő + ÁFA
 • 4-5 fő jelentkezése esetén: 230.000 Ft/fő + ÁFA
 • 6-7 fő jelentkezése esetén: 220.000 Ft/fő + ÁFA
 • 8-9 fő jelentkezése esetén: 210.000 Ft/fő + ÁFA
 • 10 főtől: 200.000 Ft/fő + ÁFA


A helyedet a tréning kezdete előtt 10 munkanappal előre utalással tudod lefoglalni. A helyszínen nem áll módodban készpénzben fizetni.

A tréning ára tartalmazza a büféasztalos ebédet, valamint a szünetekben kávé, tea, ásványvíz, rostos és szénsavas üdítők korlátlan fogyasztását, illetve sós sütemények, vegyes gyümölcsök és különböző sajtok választékát. A tréningen történő tanuláshoz biztosítjuk a szükséges felszerelést.

Extrák

1. Ingyenes konzultációs lehetőség!
Ha a tréning után bármiben elakadnál, bármilyen kérdés felvetődne benned, ha nem lenne minden tiszta a tanultak alkalmazásával, bármilyen kommunikációs eszközön keresztül - telefon, e-mail, levél, fax - a rendelkezésedre állunk a kapott tréning anyaggal kapcsolatban.
2. Ismétlési lehetőség bármikor - ismétlő áron!
Amennyiben bármikor az életben szeretnéd megismételni a tréninget, nem kell újra a teljes árat befizetned, csak az ellátás és az anyagok költségeit, ami jelenleg 35.000 Ft+ÁFA. Ezt a lehetőséget akárhányszor kihasználhatod. Van olyan ügyfelem, aki már 9 alkalommal tette meg ezt, annyira tetszett neki a tréning.


Figyelem! 100 %-os
pénz-visszatérítési garancia!
 
Ha még mindig kételkednél abban, hogy megéri-e eljönnöd, íme egy biztosíték: ha a tréning végén úgy érzed, hogy nem érte meg ott lenni, és semmit nem kaptál, amivel a cégedet előbbre tudod vinni, akkor egyszerűen a Bázis1 tréning zárónapját követő 5 napon belül írásban jelezd ezt felém, én pedig szó nélkül visszaadom a befizetett tanácsadói díjat.
 

 
Mi mást kaphatsz ennyi pénzért?

Ha a Bázis1 tréningben lévő tudást konzultációk során szeretnéd megszerezni, akkor minimum 2-2,5 millió forint költséggel számolhatnál.  A tréning áráért egy profi konzultánstól mindössze 4 órányi konzultációt kaphatsz, amivel túl sokat nem tudnál kezdeni.

A Bázis1 tréningbe fektetett pénz és idő már például egyetlen tanult eszköz alkalmazásával is megtérül. Ha csak egyetlen egy tanult területet rosszul csinálsz, akkor egy hónap alatt már többet veszítesz, mint amibe az egész tréning kerül!

 

Mennyit veszítesz, ha
nem jössz el a Bázis1 tréningre?

 • Mennyit veszítesz, ha nem hatékonyan végzed feladataidat?
 • Mennyit veszítesz, ha a munkatársaid kezelésével gondok vannak?
 • Mennyit veszítesz, ha a céged növekedése nem olyan, ahogy szeretnéd?
 • Mennyit veszítesz, ha az alkalmazottak nem alkotnak egy igazi csapatot?
 • Mennyit veszítesz, ha nem úgy megy a céged, ahogy azt szeretnéd?


Őszintén javaslom, hogy ne sokat gondolkozz!
 

Bázis1 tréning megrendelés
 

1. Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot!

2. Ezután kolléganőm felveszi Veled telefonon a kapcsolatot, és egyeztetitek az adatokat, válaszol a felmerülő kérdéseidre. Ha többen jöttök, akkor a többi résztvevő adatait is egyeztetitek.

3. E-mailben díjbekérő levelet küldünk Neked.

4. Amikor utalásod megérkezett hozzánk, elküldjük Neked a számlát.

5. A tréning előtt néhány nappal e-mailben meghívólevelet küldünk térkép melléklettel és minden szükséges információval.

 
És akkor még egyszer a Bázis1 tréning legközelebbi időpontjai:

Ennyi fővel jelentkezem a Bázis1 tréning -re

230 000 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Nettó végösszeg:
0 Ft
Áfa összeg:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük válaszd ki a tréning időpontját!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Számlázási cím:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, írd be a jelenkezők számát számokkal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit mondanak
azok, akik már
részt vettek a
Bázis1 tréningen?
„Egy hasznos, hatékony, átlátható technológiát kaptam, amit használni fogok, hogy sikeresebb, stabilabb, nyereségesebb legyen a cégem. A csapatomban a kollégáim boldoguljanak és sikeresebben végezzék a munkájukat. Közösen a cél felé.”

Balázs Mátyás értékesítő
Hovány Békéscsaba Kft.

 

 

 „Pozitív szemlélet, a fizika törvényei az életre és a folyamatokra is igazak.”

Vincze Zoltán ügyvezető
Karsai Plast Kft.

 

  „Nézőpontom abszolút megváltozott az embertársaimmal szemben és a munkavégzésemmel szemben is.

Braunner Béla fuvarszervező
Bogos Trans Kft.

 

 

 


„Ésszerű eszközöket és használható tudást kaptam, melyet kamatoztatni szeretnék. Motiváltabbá váltam és elkötelezettebbé a csapatom irányába.”

Baranyi Ágnes értékesítési menedzser
Hunor Coop Zrt.

 

 „Segít más nézőpontból szemlélni a dolgokat, eddig gyakran nem láttam a fától az erdőt. Rájöttem, illetve megerősített abban, hogy nagyszerű csapatom van, érdemes magasabb szinten dolgozni velük.”

Pirka Mónika üzemvezető
Gelato Italiano Kft.

 

 

 

 
„Tudatosította a felelősségemet a cégben és az emberek iránt, felcsillantotta a reményt, hogy érdemes küzdeni a cég fennmaradásáért.”
Tihanyi Csaba
ügyvezető

 

 

 „Azonnal használható eszközöket kaptam, amelyeket használva mind a cégem, mind a magánéletem olyan lehet, amilyennek legjobban szeretném.”

Posta Tibor ügyvezető
P-Sat Hungary Kft.

 

 

 


„Már régóta kerestem ezt az utat, amit itt megtaláltam.”

Varga Miklós ügyvezető
Varga Miklós Autós- iskola Kft.

 

 

 

„Sokkal pontosabban látom, azokat az alapelveket, amelyek az élet és ez által egy szervezet törvényszerűségei. Rengeteg szabályt és törvényszerűséget látok tisztán, amik működtetik az életet, egy vállalkozást, egy személyt, egy csoportot vagy bármilyen emberi dolgot, kapcsolatot.”

Mánya Zsolt ügyvezető
Mavit Kft.

 

 

 „A tréning fordulópont volt az életemben, az üzleti tevékenységekben és a magánéleti dolgokban is. Rájöttem, hogy mik voltak azok a mechanizmusok, amik gátoltak abban, hogy sikeres legyek, ezáltal soha nem tudtam igazán boldog lenni. Most világos lett, hogy min kell változtatnom. A csodálatos az egészben az, hogy végtelenül egyszerű.”

Szalay Krisztián ügyvezető
Szalay Fotó Stúdió

 

 „Felismertem, hogy a cégem engem tükröz és nem vagyok elégedett a látvánnyal.”

Jassó Zoltán ügyvezető
Velox Kft.

 

 

 „Ez a tréning, azontúl, hogy a cég létének sikerét ígéri, a személyes boldogság titkát is megsúgta. És a legtöbbet adta, amit az egyik ember a másikért tehet.”

Gulyás Katalin transport manager
S.Wawlski Kft.
„Több információm lett a döntéshez, és a jobb minőségű, hosszú távú túléléshez. Ötletek, tippek és klisék az élet minden területére. Összefoglalás egy teljes szervezethez és tevékenységhez.”

Kelemen Tamás munkatárs
Hauraton Kft.

 
 

 
”Megemelkedett nagyon a felelősségi szintem. Viszont ez a felelősség nem nyomaszt, sőt úgy érzem tele vagyok energiával, hogy lépéseket tegyek.”

Marázi Sándor programozó
Compass Stúdió Kft.

 


 

Egyetemista vagyok, minden héten 8-10 előadáson ülök, mindegyiken más előadó, ők is félévente cserélődnek.. Így kijelenthetem, hogy rettentő sok előadáson veszek részt, DE ILYEN ELŐADÓVAL MÉG NEM TALÁLKOZTAM! A stílus, a technika, amivel fenntartja a figyelmet példán felüli! Nagyon rendet kell tennem az életem sok területén, hogy sikeres lehessek. Magasabbra akarom emelni a céljaimat. Nagyon sok a feladat, az átgondolnivaló, de a tudást megkaptam hozzá.
Reiser Balázs
Onlinet Group Zrt.
Van lehetőség virágzó és prosperáló céget csinálni. Bárki meg tudja ezt csinálni, van rá pontos recept, pontos lépések, és garantált az eredmény. Olyan épelméjű dolgokat hallottam, amelyek csak sikert eredményezhetnek.
Dr. Szécsi Péter
Ügyvezető
Tökéletes volt! Mind a 2 nap teljes egészében hasznos volt, második alkalommal voltam itt, most is elvarázsoltál. Az egész előadás színtiszta nyereség! Köszönöm!
Derecskey László
Vezérigazgató
Belvárosi Nyomda Kft.
Teljesen más szemszögből látom a vállalkozásomat és a vezetői szerepemet is.
Csík Róbert
Ügyvezető
Floortissimo Kft.

Felírtam magamnak konkrét ötleteket, melyeknek már csak 20 % megvalósításával is biztos a siker!
Kacirova Erika
Üzleti igazgató
SOS Electronic Kft.
Brutális, őszinte, hátborzongató…mint egy jó thriller. Aztán rájössz, hogy ez a te véres valóságod! Ez picit fájdalmas, de a kapott eszközökkel van megoldás. Csak csinálni kell!
Gyarmati Attila
Teljesen új oldalról látom a saját cégem életét, megdöbbentő hiányosságainkat ismertem fel. Rengeteg tervvel gazdagodtam a tréningen, javulást várok a munkabeosztás, morál és szervezettség terén.
Pajor Gergő
Tulajdonos
Elektrovill Kft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a Bázis1 tréningen?


 

„Ha ezen az úton haladnánk én és mindenki ebben az országban, akkor egy stabil, biztos gazdaságú közegben élhetünk. Csak ehhez a többiek is kellenek. De én már ezen az oldalon vagyok.”

Kárpáti Zsolt szakértő
Mapei Kft.

 

 

 „Újramotivált vagyok, hogy rendbe tegyem a dolgaim mind a cégben, mind az életemben.”

Vincze Ilona beosztott
Malen Kft.

 

 

 „Vezetőszemléletem lett. Vagyis a cégben alkalmazott dolgokat megértettem, valamint a cégvezető szemével látom a saját feladatom lényegét, célját.”

Kiss Norbert autóértékesítő tanácsadó
Hovány Kft.

 

 

  „Személyes nyereség az eddig megfogalmazott gondolataim megerősítése. A nézőpontom inkább határozottabbnak- etikusabbnak érzem.”

Bedő-Karsai Krisztián alkalmazott
Delta-tech Kft.

 

 

 „Ügyvezetői asszisztensként rálátást kaptam a főnököm feladatkörére, szerteágazó felelősségvállalásaira, stb. Visszaigazolást kaptam, hogy jó úton haladok.”

Babarczi Emese ügyvezetői asszisztens
Hovány Kft.

 

 

 „Egy olyan rendszert ismertem meg, ami reményeim szerint cégem tevékenységét jelentősen fogja megváltoztatni. Bízom benne, hogy ez a változás pozitív lesz, igazolást nyert, hogy eddigi vezetői döntéseim amiket úgymond „ösztönből” hoztam és a céget jelenlegi méretéig növelték, nem, az én „zsenialitásom” gyümölcsei. Nálamnál sokkal okosabb emberek hosszú évtizedekkel ezelőtt már ugyanezeket az ötleteket kitalálták, sőt jóval többet. Ennek a jóval több kategóriának a megismerésében segített a tréning.”

Dolmány István ügyvezető
DOL-SPED Szállítmányozási Kft.

 

 

 „Sikerült a tréning alatt a vezetői "sofőr" székből kikecmeregnem és egy másik, jobb nézőpontból láthattam a cég illetve saját hiányosságaimat, melyeken javítanom kell.”

Stéger Róbert ügyvezető
Foldex Kft.

 

 

 „Megerősített bennem dolgokat, hogy helyesen gondolom azokat az általános társadalmi, üzleti felfogással szemben is. Rendszerezte és pótolta a tudásomat és azok hiányosságait. Köszönöm, hogy részt vehettem a tréningen.”

Vági Péter ügyvezető
Dreamworld Kft.

 

 

 „Bizonyosságot és eszközöket adott a kezembe a dolgok hatékonyabbá tételére.”

Danyi Zoltán ügyvezető
TD-NET Kft.

 

 

  „Tisztán látom a célokat és most már tudom, hogyan érjem el.”

Kovács Kornél ügyvezető
Elektronikai Győri- Kovács Kft.

 

 

 „Nagyon sok területen változott a nézőpontom, sok hasznos információt kaptam.”

Molnár Imre ügyvezető
Dymol Kft.

 

 

 „Végre tudom, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy sikeresebb legyek a munkámban. Ez pedig nagyon fontos számomra.”

Kiss Tímea ügyfélkapcsolati vezető
Cégvezető Kft.

 

 

 „A Bázis1 tréningen nyereségem, hogy célom lett, hogy még többet tudjak termelni, több szabadidővel több pénzt tudjak keresni, igazán csapatemberré váljak.”

Barócsi Heléna
Rombusz Bróker Kft.

Piroska Gyula Tréning: Budapest, 1139 Lomb utca 31/B. - Telefon: +36-1-231-0639 E-mail: iroda@piroskagyulatrening.hu
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 02623-0001