A Seminar Consulting bemutatja
a poros padláson elfekvő, elfelejtett kincset:
 

„Teljesen máshogy nézek az emberekre, ügyfelekre, partnerekre, barátokra. Mintha kinyílt volna a szemem."

Surányi Ferenc
ügyvezető
Vállalkozz Hatékonyan Kft.

Kedves Barátom!

Te, aki már voltál Bázis1 tréningen, elég sokat tudsz az általam használt Rendszerről, ami átfogja egy cég életének minden területét. De sajnos van egy rossz hírem a számodra.

El kell, hogy áruljam, hogy a Bázis1 tréning csak egy nagyon kicsi kis morzsa volt abból az izgalmas menedzsment- és etika tudásból, amit tanítok.


Van még nagyon sok tudás még, ami itt hever nálam, de most könnyen megszerezheted. Ez nem más, mint az általam tanított magasabb szintű, válogatott tudásanyag:
 
Bázis2 tréning!


Ha a Bázis1 tréning volt az általános iskolai tananyag, akkor a Bázis2 tréning a középiskolai tananyag. Ténylegesen magasabb szintű tudás birtokába fogsz jutni rajta.
 

Gyula, ez eddig rendben van, de miről szól a Bázis2 tréning?
 
Nézzük meg pontosan:

1. Célok
Miért van az, hogy csak olyan keveseknek sikerül elérni a céljaikat? Mit kell ahhoz tenni, hogy a céljaid egy az egyben megvalósuljanak? Az ARK háromszög után most bemutatkozik a Játszma háromszöge, amivel megérted, miért tartasz ott, ahol éppen vagy.

2. Motivációs skála
Vajon mi motivál egy dolgozót? A pénz? A siker? Az elismerés? Semmi? Jó lenne tudni. A Motivációs skála megadja a választ e kérdésekre.  És ami megdöbbentő: a skála megértése után látni fogod, hogy melyik kollégádra mennyire számíthatsz a jövőben.

3. Személyzetfelvétel
Egy üzletember tud a semmiből valamit csinálni. Viszont van az embereknek egy olyan csoportja, akinek az a célja, hogy a valamiből csináljon semmit. Ha egy ilyent veszel fel a cégedbe, annyi Neked. Ebben a részben megmutatom, hogy hogyan találod meg a jó embereket. Ha gondolkodtál már azon, hogy vajon hogyan lehet már a felvételi interjún megállapítani a jelöltről, hogy valóban jó munkatárs lesz-e, akkor most megtudod rá a választ.

4. Munkatársi gyűlés
Mit kell ahhoz tenni, hogy ez ne egy semmirevaló, időpocsékoló értekezlet legyen? Ahogy az egyik ügyfelem mondta, ne fingfűrészelés legyen. Megmutatom, hogy milyen lépésekből kell állnia egy munkatársi gyűlésnek, és hogy mit kell ahhoz tenni, hogy a termelésen is meglátsszon a munkatársi gyűlésbe fektetett idő.

5. Tónusskála
Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy a tréning után érthetővé, kiszámíthatóvá és előre jelezhetővé válik az alkalmazottak vagy egy üzleti partner magatartása. Ránézésre tudni fogod, hogy hogyan reagál egy problémára,  hogy mit bízhatsz rá, vagy akár még azt is, hogy milyen az ágyban. (tényleg :-)
A tanultak birtokában jobban meg tudom ítélni az embereket. Ezáltal koncentrálni tudom az energiát azokra az emberekre, akik termelnek, és azokra a feladatokra, melyek emelik a statisztikát."

Kerék Tamás, tulajdonos, Ecoroll Kft.
6. Pénzügyi rendszer
Mi az oka annak, hogy sokszor, amikor egy ügyvezető és a könyvelője beszélgetnek, bár mindkettő magyarul beszél, mégsem értik egymást. A Bázis2 tréning megadja e kérdésre a választ. Megmutat egy olyan egyszerű, a józan paraszti észen alapuló pénzügyi rendszert, mely teljes kontrollt ad a pénzügyi területre, kiküszöbölve a könyvelés nem mindig épelméjű mechanizmusait. Te tudod például hétről hétre, hogy áll a céged pénzügyileg, merre tart valójában? Konkrét megoldást kapsz arra, hogy hogyan lehet a kintlévőségeket tudatosan csökkenteni, hogyan lehet a költségeken kívül még tartalékot is képezni.
 
7. PR, Marketing
Ma Magyarországon a marketing egy kicsit olyan, mint a foci: mindenki ért hozzá, mégse megy. Az egész zűrzavaros és túlbonyolított. És akkor még nem is beszéltem a PR-ról. Hogy függ össze ez a két dolog? Melyik mire való? Mi az ami még ezeknél is többet hoz a cégednek jövedelmezőségben? A Bázis2 tréningen megtanulod ezeknek a területeknek az összefüggéseit. Megmutatom a PR- és Marketingstratégia alapjait.

8. A hullámvasutas állapot kezelése
Talán Te is érezted már, hogy "egyszer fenn, egyszer lenn" vagy, néha jól mennek a dolgaid, máskor nem, néha jó kedved van, máskor pedig rossz. Ez egy hullámvasutas állapot. A tréningen megtanulod, hogy ennek mi az oka, és azt is, hogy hogyan tudod elérni, hogy ne legyenek hullámvölgyek. Ez kőkemény Etika lesz, és elárulom: lesznek fájdalmas felismeréseid.


 
Mit gondolsz, ha csak
egy eszközt vetnél be ezekből,
mennyit hozna Nálatok?
 
"Másként fogom folytatni a Bázis1 tréningen elhangzottakat. Hosszú távú tervezést fogok csinálni, és bevezetem a pénzügyi rendszert is. Biztosabbak lettek a céljaim."
 
Nagy László, ügyvezető, Nagy Gépműhely Kft.
Mikor és hol lesz?
 
A legközelebbi Bázis2 tréningek időpontjai:

- 2017. november 24-25. (péntek-szombat) 9:00-21:00
- 2018. január 26-27. (péntek-szombat) 9:00-21:00

A tréningjeimre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a tréning napok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.
A Bázis2 tréning helyszíne:
Airport Hotel Stáció (Vecsés, Széchenyi u. 20.)
 
Mennyibe kerül?

Mielőtt erre rátérnénk, engedj meg még néhány kérdést:
 • Mennyibe kerül Neked egy rosszul felvett beosztott?
  (Ha csak 250.000 Ft a teljes havi bérköltsége, akkor csak a 3 hónapos próbaidő alatt 750.000 Ft-ba)
 • Ha van egy sok pénzt érő ötleted, amit már rég a fiók mélyére tettél, de a tréning után elővennéd és meg tudnád valósítani, az mennyit érne?
  (Nagyon sokat.)
 • Ha eltűnnének a konfliktusok a cégedből, az mennyi felszabadult energiát és ezáltal megtermelt pénzt hozna?
  (Ha 250.000 Ft havonta egy beosztottad teljes bérköltsége, és hárman érintettek a konfliktusban, akkor havonta legalább 300.000 Ft megy kárba amiatt, hogy nem a termelésre koncentrálnak.)
 • Ha ki tudnád iktatni azokat az órákat, napokat, heteket, amikor valahogy úgy „lent vagy” és nem mennek jól a dolgaid, akkor mennyivel lennél eredményesebb?
  (Őrült sok jó dolgot tudnál csinálni.)
 • Ha a céged pénzügyi helyzetét olyan pontosan látnád, mint a karórádon az időt, és jobban meg tudnád forgatni a cég pénzét, az mennyit hozna?
  (Ha csak 200.000 Ft-ot találsz elfekvőben, amit korábban nem láttál, akkor az pontosan 200.000 Ft-ot hoz.)
 
Lássuk akkor, mennyibe kerül a tréning?
 

A Bázis2 tréning ára 260.000 Ft + ÁFA.

Ha munkatársaidat is elhozod, kedvezményt kaptok a Bázis2 tréning árából. 
2-3 fő jelentkezése esetén: 240.000 Ft/fő + ÁFA
4-5 fő
jelentkezése esetén: 230.000 Ft/fő + ÁFA
6-7 fő
jelentkezése esetén: 220.000 Ft/fő + ÁFA
8-9 fő
jelentkezése esetén: 210.000 Ft/fő + ÁFA
10 főtől: 200.000 Ft/fő + ÁFA

A helyedet a tréning kezdete előtt 10 munkanappal előre utalással tudod lefoglalni.

A tréning ára tartalmazza a büféasztalos ebédet, valamint a szünetekben kávé, tea, ásványvíz, rostos és szénsavas üdítők korlátlan fogyasztását, illetve sós sütemények, vegyes gyümölcsök és különböző sajtok választékát. A tréningen történő tanuláshoz biztosítjuk a szükséges felszerelést.

 
Mit tartalmaz még az ár?
 
 • Ismétlő ár fejében a jövőben akárhányszor megismételheted a Bázis2 tréninget. (Az ismétlő ár 35.000 Ft + ÁFA.)
   
 • A Bázis2 tréninget követően bármilyen kommunikációs eszközön keresztül – telefon, e-mail, levél – a rendelkezésedre állok a kapott tréning anyagával kapcsolatban, és a jelentkezést követően 2-3 napon belül válaszolok a kérdéseidre.
Figyelem! 100 %-os
pénz-visszatérítési garancia!
 
Most persze nevetsz, mert jól tudod, hogy úgyis nagyon jó szolgáltatást kapsz tőlem, de elégedetlenséged esetén a Bázis2 tréning zárónapját követő 5 napon belül szabadon visszakérheted írásban az általad befizetett tanácsadói díjat.
 
Mi mást kaphatsz ennyi pénzért?

Ha a Bázis2 tréningben lévő tudást konzultációk során szeretnéd megszerezni, akkor minimum 2-2,5 millió forint költséggel számolhatsz.  A tréning áráért egy profi konzultánstól mindössze 4 órányi konzultációt kaphatsz, amivel túl sokat nem tudnál kezdeni.

A Bázis2 tréningbe fektetett pénz és idő már például egyetlen tanult eszköz alkalmazásával is megtérül. Ha csak egyetlen egy tanult területet rosszul csinálsz, akkor egy hónap alatt már többet veszítesz, mint amibe az egész tréning kerül!


 
Mennyit veszítesz, ha
nem jössz el a Bázis2 tréningre?
 
 • Mennyit veszítesz, ha felveszel egy embert, aki nem megfelelő az adott pozícióra?
   
 • Mennyit veszítesz, ha nem tudod a céljaidat megvalósítani?
   
 • Mennyit veszítesz, ha a pénzügyeket nem tudod megfelelően kontrollálni?
   
 • Mennyit veszítesz, ha hullámvasutas állapotban vagy, és ettől néha elég rosszul érzed magad?
   
 • Mennyit veszítesz, ha akár csak egyetlen egy olyan ember van a csapatodban, aki tönkrevágja a többi beosztottadat?
Őszintén javaslom, hogy ne halogasd tovább!
A jelentkezés menete

1. Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot!

2. Ezután kolléganőm felveszi Veled telefonon a kapcsolatot, és egyeztetitek az adatokat, válaszol a felmerülő kérdéseidre. Ha többenttök, akkor a többi résztvevő adatait is egyeztetitek.

3. E-mailben díjbekérő levelet küldünk Neked.

4. Amikor utalásod megérkezett hozzánk elküldjük Neked a számlát.

5. A tréning előtt néhány nappal e-mailben meghívólevelet küldünk térkép melléklettel és minden szükséges információval.

Ennyi fővel jelentkezem a Bázis2 tréningre 230 000 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Nettó végösszeg:
0 Ft
Áfa összeg:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük,válaszd ki a tréning dátumát!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Számlázási cím:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, írd be számokkal hány fővel jelentkezel a tréningre!


Mit mondanak
azok, akik már
részt vettek a
Bázis2 tréningen?


„A Bázis 2 tréning szemfelnyitó összefüggéseket hozott számomra.  Voltak ritka pillanatok, amikor egy általam már hallott területhez kaptam új nézőpontokat. (Pl. DEI skálát már érintettük valamelyik korábbi, Bázis1, vagy Értékesítés titkai tréningen, de most kaptam hozzá új szempontokat).
Ennél jóval többször volt olyan érzésem, mintha egy drágakövekkel és ékszerekkel gazdagon megrakott kincsesláda előtt állnék.

Két hosszú nap alatt a vezetői képességeim fejlesztéséhez 15 témakörben kaptam olyan gyakorlati útmutatót, ami hozzásegít ahhoz, hogy a jövőben is a versenytársaim előtt járjak. Ezért igen hálás vagyok.

Amit még megemlítenék, az Piroska Gyula vér profi előadói tehetsége, ami nekem egy nagy példa. Az üzleti kommunikáció témáiban én is tartok előadásokat, tréningeket, ezért folyamatosan képzem magam. Más szemináriumokra mindig úgy megyek el, hogy igyekszem ellesni az előadó egyedülálló trükkjeit, kulisszatitkait is.Ezekben sem volt hiány!

Öröm egy olyan előadótól tanulni, akin érződik a felkészültség, és még 12 órával a tréning kezdete után is éberen tudja tartani a hallgatóságát.

Gratulálok Gyula ehhez a kiváló teljesítményhez és az ámulatosan gazdag tudásanyaghoz.
Köszönöm!


Langmár Zsuzsanna
Langmár Kommunikáció Kft.

 

 

 

 

"Nagyon jól használható adatokat kaptam. A cégben és a családomban is tudom alkalmazni mindezt!”

Kancsár Zoltán ügyvezető és tulajdonos
Mould Kft.

 

 „Úgy érzem sokkal többet tudok az emberről és a tudás egyenlő a hatalommal.”

Máté Sándor ügyvezető
Antenna Digital Kft.

 

 

 „Számomra nagyon nagy segítséget adott a két nap mind a munkámban, a kapcsolataimban. Most már nem csak álmodom az életet, hanem élni fogom az álmaim! Köszönöm.”

Soós Anetta kintlévőség kezelő
Hovány Kft.

 

 

 „Az emberekhez való hozzáállásom és megítélésem mindenképpen javult már közvetlenül a tréning után, rendszereztem céljaim.”

Szabó Balázs kereskedelmi vezető
Szilas Drink Kft.

 

 

 „Érdemes képezni magunkat, mert könnyebben kezelünk olyan helyzeteket, amelyek korábban nagy fejtörést okoztak.”

Kollár László ügyvezető
Puchner Kastélyszálló

 

 

 „Olyan tudást kaptam ettől a tréningtől, amelytől még boldogabb lettem, és érettebbnek érzem magam a céljaim megvalósításához.”

Csüllög Anett koordináor
Hovány Békéscsaba Kft.

 

 

 „Sokkal erőteljesebben és tudatosabban fogok haladni a célom felé, nem zavarnak már annyira az akadályok, érzem, hogy nagyon jó úton vagyok és tudom, hogy el fogom érni a célom úgy, hogy a környezetemet is jobbá tegyem.”

Mánya Zsolt ügyvezető
Mavit Kft.

 

 

 

Újabb lendületet kaptam, és ahogyan a Bázis1 után, most is rövid időn belül az összes feladatot meg fogom csinálni.

Gunics Bettina
Ügyvezető
Natúr Fény Kft. 

 

 

 „Nagyobb lett a tudásom, ez több sikert és szabadságot biztosít nekem.”

Viszokai János ügyvezető
Matti Kft.

 

 

 „Úgy érzem, sorvezetőt kaptam a cégvezetéshez.”

Dr. Starcz Judit ügyvezető

 

 

 „Rájöttem, hogy a pénzügyi rendszer bevezetése és alkalmazása, stabilitást és támadhatatlanságot biztosít a túlélés irányába cégemnek.”

Hunya István ügyvezető
Turul Cipő Kft.

 

 

 „Egyik felismerés: A gátak, korlátok a saját fejünkben vannak! Felismertük a marketing fontosságát. A szeminárium módszereket, új ötleteket adott, mégpedig megvalósíthatóakat!”

Nyáriné Czéh Mariann tulajdonos
Szindbád Net Kft.

 

 

 

„Sikeresebb és jobb ember leszek a munkában és a magánéletben.”

Stenge Norbert raktárvezető
Hovány Kft.

 

 

 

 „Nagymértékben változott pénzügyesként a véleményem a marketingről és az értékesítésről. Ez megkönnyíti a jövőbeli munkámat.”

Peltzer Márk pénzügyi igazgató
Hovány Cégcsoport

Mit mondanak azok, akik már részt vettek a Bázis2 tréningen?
„Úgy érzem jobb ember és sikeresebb vállalkozó lehetek ennek hatására.”

Zajdó Csaba ügyvezető
Webshop-Experts Kft.

 

 

 „Másfél oldalnyi tennivalót írtam össze a szeminárium alatt. Rendezettebb lesz a cég. A pénzügyi tervezés nem lehetetlen, mégcsak nem is bonyolult, csak szándék kérdése, és némi tett.”

Novák Ferenc ügyvezető
Parallel Kft.

 

 

 „Olyan tudást kaptam ettől a tréningtől, amelytől még boldogabb lettem, és érettebbnek érzem magam a céljaim megvalósításához.”

Csüllög Anett koordinátor
Hovány Békéscsaba Kft.

 

 

 „A tréning során jobban megismertem az „embert”, így magamat is. Kaptam egy útmutatást, amit használni tudok a munkám magasabb szintű ellátása érdekében. Sok eddig már hallott információ ezen a tréningen a helyére került és világossá vált az ok-okozati kapcsolat.”

Dr. Virányi Roland

 

 

 „Véglegesen rádöbbentem, hogy a cég, etikája és eredményei tőlem függnek.”

Tóth Tamás ügyvezető
Új Média Kft.

 

 

 „Emberismeretem máris javult, és javulni is fog.
Vevőkezelésem mindenképpen jelentős mértékben javulni fog. Múltban gyökerező konfliktusok megoldása, feltárása válik számomra lehetővé.”

Panka Gábor értékesítő
Hovány Szeged Kft.

 

 

 „Egyrészt rávilágított néhány hibámra, másrészt segít abban, hogy elkerüljek néhány csapdát az életben. A hibákat szeretném kijavítani. Az értékesítés során pedig még inkább tudatosan fogok dolgozni.”

Slezák Gyula értékesítő
Takker21 Bt.

 

 
„Az emberek megítélésében és kezelésében könnyebb és egyszerűbb helyzetem lesz.

Zilahiné Varga Piroska
Laktored Kft.

 

 

 „Minden területen lépésről lépésre alkalmazni fogom az itt hallottakat. Többféle ötlet is felmerült bennem a munkával és a magánélettel kapcsolatban. Mindent nagyon hasznosnak érzek, és jó volna minél többet alkalmazni belőle, ami persze csak rajtam múlik.”

Árpási Eszter üzletvezető
Fa-Ru-Fa Bt.

 

 

 „A munkám minden területén sikerült olyan ötletet, segítséget vagy nézőpontot kapnom, ami segíteni fog és remélem, hogy nem lesznek a jövőben „normális” gondolataim.”

Gergelics Anett irodavezető
Pro Domo Kft.

 

 

 „Elképesztően erősnek, magabiztosnak érzem magam mindattól a tudásból, amit itt kaptam.”

Cseh Teréz ügyvezető
KEM-Bridge Net Bt.

Piroska Gyula Tréning: Budapest, 1139 Lomb utca 31/B. - Telefon: +36-1-231-0639 E-mail: iroda@piroskagyulatrening.hu
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 02623-0001